Siirry sisältöön

Työttömyyskassan päätökset on nyt mahdollista saada sähköisinä

Työttömyyskassa 21.02.2022

Voit 23.2.2022 alkaen valita, että saat jatkossa etuuspäätökset kirjeen sijasta sähköisesti eAsiointiin. Maksuilmoitusten toimitustavan olet voinut valita sähköiseksi jo aiemmin.

Pääset itse muutamaan päätösten toimitustapaa kirjautumalla eAsiointiin ja valitsemalla kohdasta Asetukset, että päätös toimitetaan eAsiointiin. Myös ansiopäivärahahakemuksen täyttämisen yhteydessä pääset valitsemaan päätöksen toimitustavan, jos et ole sitä jo aiemmin tehnyt.

Tiedotamme sinua saapuneesta sähköisestä päätöksestä joko tekstiviestitse tai sähköpostilla, oman valintasi mukaan. Saat tiedon tekstiviestitse, jos olet tilannut maksuilmoitukset saapumaan tekstiviestitse, muussa tapauksessa tiedotamme sinua päätöksestä sähköpostilla. Tarkistathan siis eAsioinnin omista tiedoistasi, että Paperityöväen Työttömyyskassalla on ajantasainen sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi.

Huomioithan, että jos et ole käynyt lukemassa sähköistä päivärahapäätöstäsi eAsioinnissa 7 päivän kuluessa, postitamme päätöksen sinulle.

Kaikki päivärahapäätöksesi löydät eAsioinnin tilannetiedoista.

Tarkemman ohjeen toimitustavan valinnasta löydät täältä: ohje sähköiseen päätökseen.

Takaisin