Siirry sisältöön

Työttömyyskassan eAsioinnissa uudistuksia

Työttömyyskassa 21.06.2022

eAsioinnissa voi 21.6.2022 alkaen tallentaa sähköisen hakemuksen keskeneräisenä sekä tarkastella ja täydentää omia työsuhde- ja tulotietoja

Voit jatkossa tallentaa sähköisen hakemuksen keskeneräisenä ja jatkaa hakemuksen täyttämistä myöhemmin. Jos sinut on kirjattu ulos eAsioinnista, koska et ole käyttänyt sitä hetkeen, hakemus tallentuu automaattisesti. Voit jatkaa keskeneräisen hakemuksen täyttämistä, kun kirjaudut takaisin sisään eAsiointiin. Jos et ole täyttänyt hakemustasi loppuun tai perunut sitä 30 päivän kuluessa, työttömyyskassasta lähetetään sinulle eAsioinnin kautta muistutus keskeneräisestä hakemuksesta.

Paperityöväen Työttömyyskassa hyödyntää sähköisen tulorekisterin tietoja etuushakemusten käsittelyssä. Käytämme tulotietoja ansiopäivärahan määrän laskemista varten. Voit jatkossa nähdä eAsioinnissa omia tuloja koskevat tietosi. eAsioinnissa voit tarkastella myös laajemmin työsuhdettasi koskevia tietoja. Tietojen tarkastamisen lisäksi sinulla on mahdollisuus täydentää tulo- ja työsuhdetietojasi tietyiltä osin.

eAsiointia käyttäessäsi löydät käytännöllisiä ohjeita infopainikkeiden takaa, jotka ovat merkittyinä ympyröidyillä i-kirjaimilla. Ongelmatapauksissa voit lähettää kysymyksiä työttömyyskassalle eAsioinnin viestien kautta tai soittaa työttömyyskassan puhelinpalveluun p. 020 690 429 maanantaista torstaihin kello 9–12.

Takaisin