Siirry sisältöön

Hakemuksen huolellinen täyttäminen nopeuttaa asiasi käsittelyä

Työttömyyskassa 17.08.2023

Paperityöväen Työttömyyskassa pyrkii käsittelemään jäsentensä hakemukset mahdollisimman nopeasti. Hakemusten käsittelyä nopeuttaa, kun hakemus on huolellisesti täytetty ja työttömyyskassaan on toimitettu kaikki tarvittavat liitteet.

eAsioinnin kautta lähetetyt hakemukset, liitteet ja viestit tulevat työttömyyskassalle heti, ja voit asioida eAsioinnissa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Postin kautta toimitettuna hakemukset saapuvat työttömyyskassalle hitaammin.

Muista täyttää hakemus huolellisesti ja vastaa hakemuksessa kaikkiin kysyttyihin kohtiin. Tarkista, että osoitetietosi ja pankkiyhteystietosi ovat ajan tasalla. Etenkin pankkiyhteyden tarkastamisessa on syytä olla tarkkana, koska järjestelmässä saattaa olla tallentuneena aiemmin ilmoittamasi tilinumero, joka ei ole enää käytössäsi. Otamme sinuun yhteyttä, jos tarvitsemme lisätietoja tai lisää liitteitä.

Työttömyyskassaan lähettämäsi liitteet näet eAsioinnin Liitteet-välilehdellä, ja kunkin liitteen kohdalla olevaa nuolta klikkaamalla voit myös tarkistaa, miltä lähettämäsi liite näyttää. Mikäli lähetät liitteet valokuvina, otathan yhden kuvan per sivu ja tarkastat, että valokuvan laatu on hyvä ja koko sivun tiedot ovat luettavissa kuvasta.

Hakemukset käsitellään työttömyyskassassa aina saapumisjärjestyksessä. Hakemusten käsittelyyn ottoaikaa voit seurata Paperityöväen Työttömyyskassan verkkosivuilta osoitteesta www.paperikassa.fi.

Jos haluat olla työttömyyskassaan yhteydessä, voit lähettää työttömyyskassalle tietoturvallisesti viestin eAsioinnin kautta, tai työttömyyskassan verkkosivuilta löytyvän ”ota yhteyttä”-lomakkeen kautta.  Voit myös soittaa työttömyyskassan puhelinpäivystykseen p. 020 690 429, maanantaista torstaihin kello 9-12.

Takaisin