Siirry sisältöön

Ansiopäivärahahakemusten käsittelytilanne

Paperityöväen työttömyyskassa käsittelee tällä hetkellä viikolla 38/2021 saapuneita uusia päivärahahakemuksia. Lomautuksissa käsitellään viikolla 39/2021 saapuneita hakemuksia. Sovitelluissa päivärahahakemuksissa käsitellään viikolla 38/2021 saapuneita hakemuksia. Hakemuksia käsitellään saapumisjärjestyksessä. Työttömyyskassan käsittelytilannetta päivitetään viikoittain.

Vuorottelukorvaukset ovat maksussa seuraavan kerran tiistaina 28.9.2021.

Uusi hakemus tarkoittaa hakemusta, jolla ansiopäivärahaa haetaan ensimmäistä kertaa tai pidemmän tauon jälkeen (kuusi kuukautta).

Jatkohakemus lähetetään neljän kalenteriviikon tai kalenterikuukauden jaksoissa jälkikäteen, vaikka ensimmäisestä hakemuksesta ei olisi vielä tehty päätöstä. Ansiopäivärahaa tulee hakea kolmen kuukauden kuluessa ensimmäisestä haettavasta päivästä.

Oman hakemuksen käsittelytilanteen voi tarkistaa työttömyyskassan eAsioinnissa

Jos hakemuksessa ei ole käsittelyyn tarvittavia tietoja, kassa pyytää puuttuvan selvityksen hakijalta itseltään tai toiselta viranomaiselta. Kassa lähettää lisäselvityspyynnöt eAsiointiin, joista hakija saa ilmoituksen tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Työttömyyskassa käsittelee hakemukset saapumisjärjestyksessä. Suorat jatkohakemukset neljältä kalenteriviikolta tai täydeltä kalenterikuukaudelta, joissa on vain työtöntä aikaa, käsitellään 1 - 3 työpäivän kuluessa hakemuksen saapumisesta.

Ansiopäivärahan maksupäivät

Paperityöväen Työttömyyskassa maksaa ansiopäivärahaa kolmena päivänä viikossa: maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin.

Ansiopäivärahan maksupäivät
Hakemuksen käsittelypäivä Maksupäivä

Maanantai, kello 12:00 mennessä

Saman viikon tiistai
Tiistai Saman viikon torstai
Keskiviikko, kello 12:00 mennessä Saman viikon torstai
Torstai Seuraavan viikon maanantai
Perjantai, kello 12:00 mennessä Seuraavan viikon maanantai

Poikkeavat maksuajat kevät ja kesä 2021